خیمه مافیای خاندان الرفاعی در بازار فلزیاب ایران و منطقه مطلب ویژه

 

خیمه مافیای خاندان الرفاعی در بازار فلزیاب ایران و منطقه

 

اخیرا هر کسی اینترنت را برای یک دستگاه فلزیاب یا طلایاب جستجو می کند بلافاصله چندین سایت که با تبلیغ گوگل و اینترنتی بالا آمده اند به چشم می خورند .

شاید سابقه این سایتها و  شرکتها برای افراد تازه وارد شده در این زمینه نا شناس باشد و مشتری فکر کند که یک شرکت آمریکایی یا آلمانی پیش روی اوست امابرای  افراد قدیمی این کارنام های حاتم الرفاعی ، عدی الرفاعی ، مامون الرفاعی ، علی الرفاعی ، محمد الرفاعی و چندین نفر دیگر از خانواده الرفاعی برایشان به خوبی آشنا هستند. که اصالتا از سوریه هستند و سالهاست که بازار فلزیاب منطقه اعم از دوبی ، ترکیه و کویت را قبضه کرده اند و هدفی غیر از سودجویی حتی با فریب و فروختن دستگاه های بدون کارایی یا با کارایی خیلی کم و قیمت بالا ندارند .

متاسفانه در این بازار هر کسی که جدیدا بخواهد کلاه برداری کند یک سایت خارجی به یک شکلی ثبت می کند که نام یا پسوند آمریکا یا اروپا را یدک می کشد و آدرسی خواه درست یا جعلی در آمریکا یا اروپا دارد که اگر مشتری به فکر افتاد از طریق آدرس یا سایت آنها را چک کند چیزی وجود داشته باشد اما این نه آن چیزی است که باید وجود داشته باشد .بعد محصولی در چین و یا تایوان تولید می کند و به اسم ساخت آمریکا به فروش می رساند .هر چه قدر زمینه کاری تخصصی تر باشد تقلب در آن بیشتر می تواند باشد چون تشخیص آن از عهده کارشناسان اهل فن آن موضوع بر می آید و تخصص می خواهد .

 

چند سال پیش یک  فروشنده که یک اقوام در فنلاند داشتند دستگاهی در ایران ساختند و یک سایت به آدرس آن اقوام خودشان در فنلاند ساختند که تنها زبانی که نداشت فنلاندی بود . تلفن آن اقوامشان را هم درسایت زدند که اگر کسی احیانا تماس گرفت کسی باشد که گوشی را بردارد و به فارسی بگوید که نماینده ما آقای فلان در تهران است. انگار که این محصول فقط برای فروش در ایران در فنلاند ساخته شده است .یا اخیرا یکی دیگر از فروشندگان دستگاهی را به نام ساخت انگلستان در ایران عرضه می کند که در خود همان تهران ساخته و عرضه می شود و برای اطمینان مشتریانش یک 5 پوندی هم نصف کرده و نصف آن را پیش خودش نگه می دارد و نصف دیگر آن هم داخل خود کارتن محصول جعلی برای اطمینان شخص مال باخته است.آدرسی که در انگلستان نوشته اند یک ادرس جعلی و ناقص است و تلفنی که داخل سایت است یک تلفن بین الملل است که داخل فرودگاه امام خمینی هم می توان ان را خرید و تنها چیزی که از انگلستان دارد همان پیش شماره انگلستان است.

این شیوه کلاه برداری مخصوص ایران فقط نیست و افراد خانواده  الرفاعی سالهاست که به ان اقدام کرده اند .

 

در این روش چون شرکت های امریکایی و آلمانی در زمینه داشتن اخرین تکنولوژِی روز خوش نام و معروف هستند اینها سعی کرده اند که محصول چینی یا ترکیه ای خود را به نام و مهر ساخت این کشورها به فروش برسانند. به همین خاطر ادعا می کنند که این محصول ساخت آمریکا یا اروپا است. چون خیلی از مشتریها هشیار هستند و یک بار هم که شده تماس تلفنی می گیرند که مطمئن شوند چنین تلفنی واقعی است آنها ابتدا سعی کردندیک تلفن نادرست آمریکا بدهند و بگویند که در ساختمان معروف نیو یورک (Empire State Building)دفتر دارند در صورتی که در پلاکی که آنها داده اند یک بانک فعالیت دارد نه یک شرکت فروش فلزیاب.بعد  با لوث شدن قضیه ،با دادن تلفن خانه و موبایل اقوامشان در آمریکا سعی کردند بگویند که این محصولات آن شرکت آمریکایی است. وقتی کسی با آن تلفن در سایت تماس می گیرد یک فردی با لهجه غیر انگلیسی می گوید که بله ما تولید کننده این محصول هستیم و اگر شما محصول را در خاورمیانه می خواهید به شرکت آقای الرقاعی مراجعه کنید . اما اسم شرکتی هم که در آمریکا می دهند جعلی است و در سایت اداره اقتصادی و مالیات امریکا چنین شرکتی به این نام ثبت نشده است.

 

کسانی که شرکت کنوز المستقبل را می شناسند (حاتم الرفاعی یا پسرش عدی )www.ftgdubai.comمی دانند که قبلا دستگاه های اوریجنال را به قیمت های سرسام اور به مشتریها می فروختند تا اینکه با گذشت زمان  تصمیم گرفتند که خودشان دستگاهی تولید کنند که هیچ پولی به کارخانه سازنده ندهند و کسی هم ناظر انها نباشد.دستگاهی مثل پاور یوسی یا محصولات سایتهای

BR Detectors (http://brdetector.com/)

GER Detectors( http://gerdetect.de/ )

DRS Detectors : ( http://www.drselectronics.eu/ )

UIG Detectors  (www.uigdetectors.com/)

 www.teasurehunter3d.com

www.topdetectors.net

همه با واسطه یا بدون واسطه مربوط به خانواده الرفاعی است و با هدف اراِئه  فلزیابهای جعلی ترکیه ای و چینی به اسم آمریکایی و آلمانی توسط افراد مختلف این خانواده ایجاد شده اند .جالب اینکه محصولات داخل این سایتها همه یک شکل هستند و فقط اسم آنها متفاوت است..متاسفانه یک سری افراد در ایران به عمد یا به سهو به تبلیغ و فروش محصولات آنها روی آورده اند و باز هم شوربختانه عده ای دیگر از هموطنان که به دنبال یک دستگاه کوچک و کارا بوده اند در دام آنها افتاده اند که مسافت ها و عمق های غیر حقیقی را به عنوان کارایی دستگاه ها خود عنوان کرده اند  و دستگاهی خریده اند که در بهترین شرایط نیم متر را هم اکتشاف نمی کند و غیر از تلف کردن وقت و پول و انرژِی خریدار هیچ  سودی ندارد.همه این سایتها توسط مربوط به افراد این خانواده است : حاتم ، عدی ، مامون ،علی ، محمد همه با فامیل الرفاعی فعال در دوبی ، کویت ، ترکیه و لبنان و ...

 

جالب تر اینکه شرکت     GER Detectors

در وبسایت خودش می گوید که نماینده انحصاری فروش ما در ترکیه است !!!چطور می شود که یک شرکت آلمانی فقط یک شرکت ترکیه ای را به عنوان نماینده انحصاری خودش را معرفی کند ؟؟؟

 

آیا ملاک مشتری برای خرید فلزیاب یا طلایاب یک اسباب بازی زیبا با مانیتور و قیافه فضایی است؟و صرف اینکه روی آن نوشته باشد ساخت آمریکا یا ساخت اروپا کافی است؟ آیا یک ظاهر زیبا به اندازه آن ظاهر زیبا جوابگو هم هست؟

خاطره تلخ دستگاه گلدن کینگ  ترکیه ای برای بسیاری از مشتری ها خاطره اشنایی است که ظاهری بس زیبا و فریب دهنده دارد اما در عمل صد اسکنی که داخل دستگاه ذخیره شده است را تکرار می کند ..

گرچه شرکت نوکتا به مراتب شریف تر از این شرکت هایی است که به اسم آمریکایی و آلمانی مجصول ترکیه و چین را می فروشند.

همه ما دوست داریم  هر کاری را با کمک فکر خودمان ساده و راحت کرده و آن را به درستی انجام بدهیم (یک وسیله کوچک و کارا پیدا کنیم و رنج و زحمت دستگاه های بزرگ و حجیم را نکشیم).اما هیچ کس دوست ندارد در این راه شکست بخورد و مسیر اشتباهی را برود چون یک شرکتی تصمیم گرفته همان چیزی که همه مشتریها آرزوی آن را دارند به دروغ به آنها بفروشد. . 

متاسفانه  دستگاه های سایتهای  بالا   روی سطح خا ک خوب کار می کند ولی در نیم متر عمق دیگر دستگاه هیچ عکس العملی نشان نمی دهد .

 

این شرکت ها نه تکنولوژِی بالایی دارند نه شرکت های جدیدی هستند نه کسی معجزه ای از آنها دیده است. همان شرکت های ترکیه ای یا چینی قبلی هستند که همچون داستان مولوی شغالی هستند که در حوض رنگ رفته اند و الان ادعای طاووسی می کنند.اما در واقع همان شغال هستند و با رنگارنگ شدن طاووس نشده اند.

 

 

. 

آن شغالی رفت اندر خم رنگ                  اندر آن خم کرد یک ساعت درنگ

پس بر آمد پوستش رنگین شده                 که منم طاووس علیین شده

پشم رنگین، رونق خوش یافته                  ز آفتاب، آن رنگ‌ها بر تافته

دید خود را، سرخ و سبز و بور و زرد           خویشتن را بر شغالان عرضه کرد

جمله گفتند:‌ای شغالک حال چیست؟           که تو را در سر نشاطی محتوی‌ست؟

از نشاط، از ما کرانه کرده‌ای                  این تکبر از کجا آورده‌ای؟....***

 

اگر این شرکت ها دستگاه های ساخت ترکیه و چین خودشان را به همان نام می فروختند مشکلی نبود مشکل از آنجاست که آنها را به اسم امریکایی و آلمانی و اروپایی می فروشند .اگر این دستگاه ها کارایی داشتند که احتیاجی به رنگین کردن آن نبود.
تنها فرقی که این شرکت ها دارند این است که گرچه ساخت ترکیه و چین هستند به اسم های جدید آمریکایی و آلمانی به فروش می رسانند و چون نامهای جدیدی دارند مشتری به این خطا می افتد که یک اختراع جدید و تکنولوژِی جدید است .در صورتی که غیر از قیافه ای فریب دهنده هیچ خاصیتی ندارند .

 

بیایید قبل ازاینکه حرف کسی را قبول کنیم و بعد زهر و نیش آنها را تجربه کنیم کمی در مورد سابقه و احوال او بررسی کنیم که از کجا چنین ادعاهایی را می اورد و چه قدر در کارهای قبلی و جدید او صداقت هست.

 

 

 

 

 

یک شغالی پیش او شد، کای فلان           شید کردی، یا شدی از خوش دلان

شید کردی تا بمنبر بر جهی                  تا ز لاف، این خلق را حسرت دهی

صدق و گرمی، خود شعار اولیاست           باز، بی‌شرمی، پناه هر دغاست

که التفات خلق سوی خود کشند                که خوشیم و، از درون بس ناخوشند

نیست الا حیله و مکر و ستیز                مر سیه‌رویان دین را خود جهیز

آن شغال رنگ رنگ آمد نهفت              بر بنا گوش ملامتگر بگفت

بنگر آخر در من و در رنگ من             یک صنم، چون من ندارد خود شمن

 
کرّ و فرّ و آب و تاب و رنگ بین           فخر دنیا خوان مرا و، رکن دین

 
مظهر لطف خدائی گشته‌ام                 لوح شرح کبریائی گشته‌ام

ای شغالان، هین مخوانیدم شغال           کی شغالی را بود چندین جمال؟

آن شغالان آمدند آنجا به جمع                همچو پروانه به گرداگردِ شمع

پس بگفتندش: که طاووسان جان             جلوه‌ها دارند اندر گلستان

تو چنان جلوه کنی؟ گفتا که: نی              بادیه نارفته، چون گویم منی؟

بانگ طاووسان کنی؟ گفتا که: لا           پس نه‌ای طاووس، خواجه بو العلا

خلعت طاووس، آید ز آسمان                 کی رسی از رنگ و دعوی‌ها بدان؟

ای شغال بی‌جمال بی‌هنر                      هیچ بر خود ظنّ طاووسی مبر

زآنکه طاووسان کنندت امتحان                خوار و بی‌رونق بمانی در جهان

زشتی‌ات پیدا شد و رسوائی‌ات                 سر نگون افتادی از بالائی‌ات

چون محک دیدی، سیه گشتی چو قلب           نقش شیری رفت و پیدا گشت کلب

ای سگ گرگین زشت، از حرص و جوش           پوستین شیر را بر خود مپوش

غرّهٔ شیرت بخواهد امتحان                         نقش شیر و، آنگه، اخلاق سگان

این مورد را ارزیابی کنید
(10 رای‌ها)
  • آخرین ویرایش در یکشنبه, 28 خرداد 1396 17:50
  • اندازه قلم
X

Right Click

No right click